Het team achter BEFORE WE FORGET

Anneliek Peters (1996) is degene die BEFORE WE FORGET is opgestart als afstudeerproject voor haar opleiding Interdisciplinaire Kunsten aan de ZUYD Hogeschool in Maastricht. Vanuit haar passie voor zowel de kunsten, de geschiedenis en Nijmegen heeft ze de drie velden gecombineerd en er haar belangrijkste werk van gemaakt. Naast BEFORE WE FORGET is Anneliek een fervente analoge fotograaf, Tarantino-fanaat en werkt ze als ZZP’er aan artistieke oplossingen voor wie haar hulp dan ook nodig heeft. www.anneliekpeters.nl

De helpende handen

Saskia Valk is degene die vanuit de opleiding Interdisciplinary Arts Anneliek intensief heeft begeleid tijdens het opzetten van het project BEFORE WE FORGET. Saskia is regisseuse, docente aan de Toneelacademie Maastricht en het opleidingshoofd van iArts.

Mechtild Prins is de fantastische mentor die Anneliek heeft ondersteund tijdens de ontwikkeling van het concept van de expositie. Mechtild is een theatermaakster en regisseuse, maar coacht ook vaak jonge makers bij het ontwikkelen van hun multidisciplinaire projecten.

Hans Lasschuit is de techneut die Anneliek’s wilde plannen voor de expositie heeft mogelijk gemaakt met behulp van zijn eindeloze kennis op het gebied van de technologie. Hans is docent multimedia bij iArts.

Maureen Peters heeft vele uren gestoken in het transcriberen van de interviews voor de kick-off expositie van BEFORE WE FORGET. Zonder haar vliegensvlugge werk was het nu nog niet klaar geweest.

Thom Hofstra is de reddende engel die schuil gaat achter deze website. Als web-developer heeft hij de Anneliek geholpen met het oplossen van problemen die kwamen kijken bij het ontwerpen en maken van dit stukje internet. Thom studeert Communicatie en Multimedia Design aan de HAN in Arnhem.

En natuurlijk ook veel dank aan:

Barbara van Mourik // Britney Peters // dhr. en mevr. Burgers-Polman // Danny Berntssen // Dennis Peters // Don Theunissen // Ellen Nieboer // Henk Trapman // Ingrid Tijink // Josee Schrijnemakers // Laurens Landeweert // Marco Boogaard // Mireille Peters // Patricia de Kort // Paul van der Flier // Petra Quaedvlieg // Roos Wildeboer // dhr. Ruijs //dhr. Streefland // Tessa Frings // Toon Peters // dhr. Peters // Vera Streefland